d

KSAT – NYTT KONTORBYGG

KSAT-Illustrasjon-1-CUT
KSAT-Illustrasjon-6-CUT
KSAT-Illustrasjon-2-CUT
KSAT-Illustrasjon-3-CUT
KSAT-Illustrasjon-4-CUT
KSAT-Illustrasjon-5-CUT

KSAT – NYTT KONTORBYG

 

Pilar Entreprenør er tildelt oppdraget med å bygge KSAT sitt nye kontorbyggmidt på Tromsøya. Gammel bygningsmasse skal rives før et nytt kontorbygg på 4.800 kvadratmeter bygges. Dette vil gi plass til dobbelt så mange ansatte for KSAT de neste årene

 

I starten av oktober 2020 ble kontrakten mellom Pilar Entreprenør AS og Kongsberg Satellite Services AS (KSAT) signert.

 

“Vi gleder oss til å samarbeide, utvikle og bygge et moderne kontorbygg for KSAT som skal passe godt inn i eksisterende bebyggelse, sier Harald Antonsen, prosjektsjef i Pilar Entreprenør.”

 

Rivningen av det eksisterende bygget fullføres i løpet av 2020. Pilar Entreprenør vil deretter gå i gang med nybygget som vil strekke seg over fire etasjer. Bygget skal stå ferdig 22. februar 2022.

 

Går alt etter planen inviterer vi i KSAT til nyåpningsfest 22. februar 2022 klokken22:22. Da skal alt være på plass, sier Alf Eirik Røkenes, økonomidirektør i KSAT.”

 

Det nye bygget skal være et moderne, miljøvennlig og fleksibelt kontorbygg, med gode kontorfasiliteter som gir et attraktivt arbeidsmiljø og som inkluderer møterom, sykkelparkering og treningsrom. De valgte løsningene legger også til rette for at bygget over tid kan tilpasses gjennom å være et arealeffektivt, tilpasningsdyktig og driftsvennlig bygg.

 

Oppdragsgiver: Kongsberg Satellite Services AS

Oppstart: Fjerde kvartal 2020

Ferdigstillelse: Første kvartal 2022

Status: Byggefase

Publiseringsdato
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor